måndag 15 november 2010

måndagen den 15:e november 2010

Lediga idag, men i morgon börjar allvaret, då börjar jag jobba, min föräldraledighet är slut. Alltså det här året gick åt helvete för fort. Men men, dagis verkar flyta bra. Fast när jag hämtade henne i fredags var hon röd på kinden under ena ögat och personalen hade inte sett vad som hänt och Stina hade inte gråtit. Och detta röda övergick sen till blått, min stackars snutta. Sitt första blåöga nästan, blåkind. Antar att det är sånt som händer, men jag hade ju föredragit om hon gråtit, för det brukar hon om hon gör illa sig. Antar att hon inte känner sig såpass trygg där än eller nåt, jag vet inte varför...
Just det, så hade hon fel strumpor på sig också, seriöst, här han man namnat ALLT och ändå blev det fel. Jag har tvättat de okänd strumporna och vi lämnar tillbaka de i morgon och då hoppas jag Stinas strumpor finns kvar. För de hon hade på morgonen var lila med halkpluttar och de hon hade med sig hem var grå utan halkpluttar, inte ok.

Idag är vi som sagt lediga, men vi ska till Bvc, spännande! Vi har inte vart dit sen åttamånaderskontrollen så det lär ju ha hänt endel. Fast det är sprutor idag också, det är ju mindre kul. Och hoppas för allt i världen att hon inte får feber denna gång, för i så fall får jag börja min första jobbvecka med att vabba som det så käckt heter.

En bild på nytvättade strumpor, ser ni vilka som inte är våra? :)

Inga kommentarer: