torsdag 23 september 2010

Stress och styra upp.

Valet gick ju åt helvete. Alliansen kvar, sd framåt och ingen Johan i riksdagen. Nedrans! Orkar inte ens gå in på hur besviken jag är.

Igår var det stressigt här, Stina betedde sig som hon hade satt nåt i halsen, alltså inte fick luft. Två gånger till och med. Ryggdunk såklart, kom bara saliv men hon började ju andas igen i alla fall. Läskigt så jag ringde 1177 och de ville att vi skulle åka in till barnmottagningen trots att hon just då var helt vanliga Stina. C fick komma hem från jobbet och vi drog dit på en gång. Vi fick komma in på en gång och Stina charmade såklart doktorn, det första hon gjorde var att gå fram till den kvinnliga läkaren och sträcka upp armarna. Hon är inte blyg min tjej :) Hursomhelst kunde inte doktorn se/höra några fel. Trodde inte det var allergi och det satt inte nåt i luftvägarna. Så vi fick åka hem.
Alltså skönt att hon är bra igen, men vi vet ju inte vad det var hon hade i halsen. Läskigt som fan och jag var skakis hela kvällen igår.

Idag har jag gjort lite nyttosaker som jag hatar vanligtvis. Sånt som ger mig ångest (papper, räkningar, telesamtal o.s.v.). Anledningen till detta är att jag tidigare i veckan klantade mig på värsta vis, hade helt glömt av en viktig sak och det kommer få följder senare... jaja. Detta skakade om mig och jag blir så besviken och frustrerad över mitt dåliga minne, så nu drog jag och köpte en ny almanacka och en till skrivbok. Här ska inte glömmas mer!
Sen har jag tagit tag i dagis, vi ska dit på måndag och hälsa på. Jag har fixat bilförsökringen till autogiro och tagit bort en hemförsäkring eftersom vi hade två (en via facket). Sorterat alla räkningar och summerat. Räkningar är annars Cs område (ett av två, det andra är soporna), men jag får ångest av att inte ha kontroll så jag tog tag i det själv.

Mobilkameraproblemet är tillfälligt löst också, jag skickar helt enkelt bilderna till facebook sen plockar ner de till datorn. Det får funka även om det är en omväg.

Förresten hatar jag Cs arbetstider. 15-23 suger. Jag får sitta ensam varje kväll och deppa. Fredagar slutar han i och för sig 21 men då är min kväll slut för jag kliver ju upp kring 06. Så fredagsmys is no more här hemma, jag försöker låtsas att det är en vanlig vardag varje fredagkväll. Så myser vi på lördagen istället.

Här kommer två bilder, den ena på min fina kalender och nya skrivbok, den andra på Stina för nån minut sen, hon kollar tv och leker/busar samtidigt.


Inga kommentarer: