lördag 29 augusti 2009

Kräftskiva i miniformat.


Igår hade vi en liten kräftskiva för bara oss. Med kräftor, ostar, kex, vitlöksbröd, grönsaker, snaps, folköl och sprite zero. Vi hade hattar och haklappar och i fönstret hängde vi upp en så där måne. Så hade vi ljuslyktor och sjöng när Christian skulle ta sin snaps. Riktigt mysig kväll! Mer bilder finns på http://sockiplast.bilddagboken.se/.
Idag har det inte hänt så mycket. Vi tog ett varv på stan på dagen. Kollade lite akvarium, letade nån käck sängmobil och jeansleggings utan resultat. Sen gick vi på Ica, sen hem. På Ica köpte jag Aftonbladet bara för att få Svenska hjärtan-dvdn, nostalgi! Vi har kollat två avsnitt. Chris tycker att det var extremt deprimerande serie. Han minns ju inte när den gick, lillskiten :D Jag bara mös, gillar den jättemycket. Synd bara att de andra delarna kommer kosta massa, tror inte jag kommer köpa fler.
Nu är det inte ett skit att se på tv, som det aldrig är på helgerna. C slökollar på Sagan om ringen på trean, känns som de filmerna går hela tiden och inte blir de bättre för det nej. Well, jag börjar bli rätt trött, kommer nog krypa ner snart. Dock har grannen fest så vi får väl se hur det går att somna, hehe.


Inga kommentarer: